به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابطعمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، سجاد سبزیوند معاون دریایی این اداره کل با اشاره به وظایف و مأموریتهای حاکمیتی این اداره کل در حوزه دریایی، هدف از انجام لایروبی را حفظ عمق مفید اسکلهها و ارتقای ایمنی شناورهای متردد در آبراههها عنوان کرد و گفت: این حجم عملیات لایروبی با استفاده از توان داخلی و تجهیزات پیشرفته طی بازه زمانی مذکور انجام پذیرفته است.
سبزیوند افزود: نزدیک به ۴۳ میلیون مترمربع نیز از پهنه دریایی حوزه استحفاظی این اداره کل تحت عملیات هیدروگرافی با هدف ارتقای ایمنی دریایی قرار گرفت که تأثیر به سزایی در شناسایی ویژگیها و مختصات حوزه استحفاظی دارد. وی همچنین از انجام ۱۷۲ مورد عملیات امداد و نجات دریایی خبر داد که طی ۶۰۴ ساعت در ۱۲ماهه سال گذشته انجام شده است.
معاون دریایی این اداره کل با اشاره به آغاز به کار و فعالیت نخستین مرکز دریافت مواد زائد نفتی در این مجتمع بزرگ بندری بر اساس الزامات و معاهدات بینالمللی از محیط زیست دریایی گفت: یک هزار و ۷۷۸ متر مکعب مواد زائد نفتی در بازه زمانی مذکور جمعآوری و دریافت شد.
سبزیوند با اشاره به ورود یک هزار و ۳۶۰ فروند شناور طی ۱۲ماهه سال گذشته خاطرنشان کرد: به این منظور ۴۸ هزار ساعت عملیاتهای راهنمایی و یدککشی بهمنظور هدایت و پهلودهی ایمن این تعداد شناور در بازه زمانی مذکور انجام شد که به ترتیب رشد ۱.۵ درصدی و ۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه ۲۵ هزار و ۳۲۳ دریانورد در استان خوزستان مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: ۲ هزار و ۹۳۴ شناور در استان خوزستان ثبت شدهاند. معاون دریایی این اداره کل تعداد اسناد دریایی صادر شده در بازه زمانی مذکور را ۹ هزار و ۶۶۵ سند عنوان کرد که از طریق برگزاری ۱۷۲ دوره آموزشی به واجدین شرایط اعطا شده است.